Hvem er Love-to-Dance?

Love-to-Dance er en forening, der består af en stor gruppe danseglade mennesker, som elsker at bevæge sig til musik. Vi startede for over 10 siden, og selv om vi har vokset os store siden den spæde start, kan vi stolt sige, at hovedparten af de dansere, som var med fra starten er hos os endnu.

Nøglen til dette er, at vi har en rød tråd i vores forening. Vi vil det samme!… Vi vil danse til al den fede musik, vi hører i radioen. Lige fra det mest pumpede hitlistemusik til dejlige ballader og fed rockmusik! Vi udelukker ingen musik.

Det var vores filosofi da vi startede – og det er det endnu!

Vi tilbyder dans på alle niveauer, lige fra absolut begynder til avanceret samt fra hyggedans til konkurrencedans.

Vi forsøger at dække alle vores danseres behov.

Noget af det bedste er også, at du ikke behøver en partner for at danse.

Du kan sammenligne vores dans med en form for aerobic eller zumba, hvor vi alle står på rækker og laver de samme trin – synkront – og til den fede musik!

Vores instruktører kan deres kram. De har alle gennemgået anerkendte kurser og uddannelser, og har alle mindst 7-8 år på bagen som dansere og instruktører. De har alle vundet nationale mesterskaber, har deltaget i Europa- og Verdensmesterskaberne – og som forening kan vi sågar prale af at have skabt indtil flere verdensmestre, hvoraf de 2 stadig er undervisere hos os.

Når dette er sagt er hygge, sjove stunder og motion i højsædet!

Vi vil gerne være de bedste og vi lægger ikke skjul på det, men uden et godt socialt samvær, da ingen dans!

Kom og dans hos os – du vil IKKE fortryde det!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.